لیپوساکشن غبغب با دکتر عقیلی

لیپوساکشن غبغب ، یکی از روش‌های پیشرفته و مؤثر در حوزه جراحی زیبایی است که بهبود چشمگیری در ظاهر و چهره افراد ایجاد می‌کند. این روش ، با استفاده از تکنیک‌های مدرن جراحی ، به کاهش چربی‌های غیرمطلوب و تغییر در شکل و ظاهر نواحی مختلف چهره ، از جمله غبغب و گونه‌ها ، کمک می‌کند. در این مقاله از بهترین جراح زیبایی در تهران ، دکتر علی عقیلی ، کمک گرفته و به بررسی این روش می پردازیم. همچنین مزایا و معایب آن را مورد بررسی قرار داده و راهنمایی‌های لازم را برای افرادی که تمایل دارند تا تغییری در ظاهر خود ایجاد کنند ، ارائه داده ایم.

لیپوساکشن غبغب - دکتر علی عقیلی

لیپوساکشن غبغب برای چه کسانی مناسب است؟

یکی از جراحی های زیبایی که متقاضیان زیادی دارد ، لیپوساکشن غبغب است. اما قبل از اقدام برای آن ، باید به این نکته توجه کرد که ممکن است برای همه مناسب نباشد. از این رو ، در ادامه به بررسی این موضوع پرداخته شده و افرادی که برای این عمل مناسب هستند ، نامبرده می شود.

  • افرادی که پوست سالمی دارند و پوست آنها ، خاصیت الاستیکی خود را از دست نداده است ، می توانند برای لیپوساکشن غبغب اقدام کنند. عمدتا این موضوع برای افراد 30-20 سال صدق می کند.
  • افرادی که سن بالایی دارند و به اصطلاح مسن هستند ، با تشخیص پزشک ، می توانند برای نتیجه بهتر ، در کنار لیپوساکشن ، لیفت صورت نیز انجام دهند.
  • در صورتی که چربی های پوست شما عمقی باشند ، اصولا این جراحی برای شما مناسب نیست. در واقع چربی های سطحی ، نتیجه بهتری را به دنبال دارند ، در غیر این صورت باید با جراح زیبایی مشورت کنید.
  • اصولا افرادی که دچار اضافه وزن نیستند و فقط در ناحیه غبغب خود ، چربی اضافه دارند ، لیپوساکشن غبغب برای آنها انتخاب مناسبی است.

عوامل تاثیر گذار بر بروز غبغب شامل چه مواردی می شود؟

غبغب در واقع یکی از عوارض طبیعی و عمومی روند پیری است که به طور عمده به دلیل کاهش انعطاف‌پذیری و کمبود انسجام چربی ، در محیط غبغب رخ می دهد. این موارد می‌توانند ناشی از عوامل مختلفی باشند. این عوامل شامل:

کاهش کلاژن: با پیری، تولید کلاژن در پوست کاهش می‌یابد که باعث افتادگی پوست و ایجاد غبغب می‌شود.

کاهش چربی: با گذشت زمان، اندک اندک چربی‌های طبیعی در نواحی از گلو یا غبغب و زیر چانه کاهش ‌یابند که می‌تواند به بروز غبغب منجر شود.

نداشتن سبک زندگی سالم: عواملی مانند خواب ناکافی، استرس، مصرف بیش از حد نمک، استفاده از الکل و سیگار می‌توانند باعث تورم و بروز غبغب شود.

وراثت: عوامل ژنتیکی نیز می‌توانند نقشی اساسی در ایجاد غبغب داشته باشند. اگر والدین یا اجداد شما غبغب داشته باشند، احتمال دارد که شما هم این ویژگی را به ارث ببرید.

عوامل زیست‌محیطی: عوامل محیطی مانند تابش UV، آلودگی هوا، استفاده از مواد شیمیایی نامناسب و مواد آرایشی ناسازگار نیز می‌توانند باعث آسیب به پوست شوند و غبغب را تشدید کنند.

آنچه که باید از لیپوساکشن غبغب بدانید!

مشاوره با یک پزشک با تجربه: ابتدا با یک پزشک متخصص مشورت کنید و اهداف و انتظارات خود را مطرح کنید. پزشک ، شما را بررسی کرده و نظرات خود را درباره میزان چربی مورد نیاز برای کاهش و شکل دهی به چهره شما ارائه خواهد داد.

آماده‌ سازی قبل از جراحی غبغب: قبل از جراحی ، شما باید به تمامی دستورالعمل‌های پیش از ‌جراحی که توسط پزشک شما توصیه شده است ، پایبند باشید. این شامل مواردی مانند محدودیت در مصرف غذا و مایعات قبل از عمل ، قطع داروهایی که ممکن است با جراحی تداخل داشته باشند و سایر تعوصیه های جراح می‌شود.

جراحی لیپوساکشن غبغب: در روز جراحی ، پزشک شما با استفاده از تکنیک‌های مختلف لیپوساکشن ، به کاهش چربی‌های غیرمطلوب در مناطق غبغب می‌پردازد. این فرآیند با استفاده از فرایند بیهوشی عمومی یا لوکال و در برخی موارد با بیحسی های موضعی انجام شود.

آغاز فعالیت های روزانه: پس از جراحی ، شما باید به دستورالعمل‌های پس‌ از جراحی که توسط پزشک توصیه شده است ، پایبند باشید. این دستورالعمل ها شامل استراحت کافی ، استفاده از داروهای تجویز شده و رعایت محدودیت‌های فعالیت جسمانی است. همچنین ، باید به مراقبت‌های لازم مناطق جراحی دقت کنید تا بهبودی بهتر و سریعتری داشته باشید.

جراحی لیپوساکشن غبغب چگونه انجام می شود؟

هدف اصلی جراحی لیپوساکشن غبغب ، رفع چربی‌های اضافی در ناحیه فک و زیر گردن است. با حذف کامل چربی‌های این نواحی ، کانتور جذابی برای گردن و صورت به وجود می‌آید و اختلاف بین این ناحیه‌ها به طور واضح مشخص می‌شود. همچنین ، پس از انجام لیپوساکشن ، جراح خوب می‌تواند با ترکیب آن با فرایند لیفت گردن و کشیدگی پوست ، افتادگی و شلی پوست را نیز برطرف کند.

این نوع جراحی عمدتاً در افرادی با رده سنی بین ۲۰ تا ۵۰ سال انجام می‌شود. با افزایش کیفیت پوست ، کیفیت نتیجه حاصل از جراحی غبغب نیز افزایش می‌یابد. با گذشت زمان و افزایش سن ، کیفیت پوست کاهش می‌یابد که بر نتیجه جراحی تأثیر می‌گذارد.
بنابراین ، اگر با مشکل غبغب روبرو هستید و از ظاهر آن ناراضی هستید ، بهتر است وقت خود را به دست آوردن بهترین راه حل اختصاص دهید و با مراجعه به بهترین جراح زیبایی ، از خدمات لیپوساکشن غبغب بهره‌مند شوید.

جراحی غبغب و مزایای همراه با ان

لیپوساکشن غبغب به عنوان یک روش برای اصلاح نواحی مختلف زیر گردن شناخته می‌شود. علیرغم تلاش‌های برای رژیم‌های غذایی و کاهش وزن ، غبغب به راحتی حذف نمی‌شود.

در این شرایط ، جراحی غبغب به عنوان یک گزینه موثر برای حل این مشکل و بهبود ظاهر فک و گردن مطرح می‌شود. این روش جراحی به صورت موثر و با دوره نقاهت کوتاه‌تر نسبت به روش‌های سنتی انجام می‌شود.

مزایای این روش زیبایی شامل موارد زیر می‌باشد:

  1. بازیابی سریع بعد از عمل.
  2. ایجاد کانتور زیبا در ناحیه صورت و گردن.
  3. حذف چربی‌های اضافی در منطقه فک و گردن.
  4. جراحی با سرعت و سهولت ، با زمانی کوتاه برای اجرا.
  5. افزایش زیبایی و جذابیت چهره و افزایش اعتماد به نفس.
  6. یک راهکار کارآمد و ایمن برای بهبود ظاهر چهره و افزایش اعتماد به نفس فرد.

عوارض لیپوساکشن غبغب

علاوه بر تمام مزایا و زیبایی هایی که این جراحی دارد ، مانند هر عمل زیبایی دیگر ، ممکن است برخی عوارض را با خود به همراه داشته باشد. بنابراین لازم است تا به بهترین شکل ، مراقبت های بعد از آن صورت بگیرد. این عوارض شامل:

  • خونریزی
  • درد
  • عفونت
  • کبودی
  • تورم و التهاب
  • تب
  • تغییر رنگ پوست
  • آسیب به عصب ناحیه جراحی شده
  • واکنش در برابر داروهای بیهوشی

عوارض ذکر شده در همه افراد به یک شکل نیست و بسته به شدت جراحی و بدن افراد ، می تواند متفاوت باشد. در صورتی که شدت این موارد زیاد بود و با گذشت زمان بهبود پیدا نکرد ، باید حتما با جراح خود مشورت کنید.

دکتر علی عقیلی

دکتر سید علی عقیلی ، جراح بینی تهران هستند. ایشان دارای بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن بوده و با سال ها فعالیت و تجربه در زمینو رینوپلاستی ، دارای آمار بالایی از عمل های موفق و رضایت بیماران است.

جدیدترین مقالات:
اشتراک گذاری در:
جدیدترین مقالات:
اشتراک گذاری در:
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها